Skip to content

З палаючої спальні вогнеборці врятували чоловіка

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bfВчора до Служби Порятунку «101» міста Павлоград надійшло повідомлення про пожежу у житловій квартирі по вулиці Садовніченко.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

До місця виклику було оперативно направлено черговий караул 27 державної пожежно-рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю на місце рятувальниками було встановлено, що пожежа виникла у квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового  будинку. У складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці потрапили до квартири та у приміщенні спальні виявили 58-річного господаря, який не мав змоги самостійно вийти та зорієнтуватись у задимленому приміщенні. Силами особового складу караулу за допомогою спецзасобів та апаратів захисту органів дихання постраждалого було винесено на свіже повітря та передано медикам швидкої допомоги. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Внаслідок пожежі вогнем знищено домашні речі та мотлох на площі 2 квадратних метри. Пожежу вдалося локалізувати о 20:13 та повністю ліквідувати о 20:35. До гасіння пожежі було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Причину пожежі наразі встановлюють правоохоронні органи.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: