Skip to content

В Дніпровському полку охорони громадського порядку розпочалась контрольна перевірка (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%80%d0%ba%d0%b0Відповідно до вимог організаційно-методичних вказівок з бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України на 2016 рік в Дніпровському полку по охороні громадського порядку розпочалась контрольна перевірка за 2016 рік. Метою перевірки є можливість визначити рівень підготовки особового складу військової частини з вогневої, тактичної та фізичної підготовки.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України.

Протягом тижня 100% особового складу буде оцінений за рівнем підготовленості по програмі бойової та спеціальної підготовки, будуть перевірятися, як теоретичні так і практичні знання з тактичної, вогневої та фізичної підготовки, які дадуть можливість зрозуміти ступінь професійної підготовки кожного військовослужбовця окремо та частини в цілому.

%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b2%d1%8b%d1%80%d0%ba%d0%b02

Перевірку розпочали з фізичної підготовки. Тепер військовослужбовці чекають на перевірку знань та вмінь практичної та теоретичної частини з тактичної та вогневої підготовки.

Бажаємо військовослужбовцям лише позитивних оцінок, показати на практиці всі ті знання, які були здобуті протягом всього часу навчання, успіхів та впевненості в собі!

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: