Skip to content

Тепло в усіх будинках міста буде максимум за дві доби

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Новые адреса, где в Днепре включили отопление. новости Днепр. свежие новости

%d1%82%d0%b5%d0%bf%d0%bb%d0%beЗа словами заступника міського голови Дніпра Михайла Лисенка, на сьогодні місто забезпечене теплом на 87%.

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міськради.

«В Дніпрі повністю запущені всі котельні та розподільні пункти, за винятком трьох – на просп. Гагаріна, 131, вул. Високовольтній, 16 та вул. Уральській, 19. Вони запрацюють вже сьогодні. Наразі є окремі питання з житловими будинками: це наявність  повітряних «пробок» у системі, відсутність мешканців квартир на 9-му поверсі, без яких ми не можемо вирішити цю проблему. У підвалах деяких будинків виникли проблеми із засувками після того, як подали воду. Аварійні бригади за зверненнями мешканців усувають ці негаразди. Запірна арматура є, її закуплено в достатній кількості», – зазначив Михайло Лисенко.

Заступник міського голови наголосив, що 100-відсоткове забезпечення теплом у місті планують у найближчу добу, максимум – дві.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Дніпрі стартував 13 жовтня. Відповідне розпорядження підписав міський голова Борис Філатов. Тепло в першу чергу почали подавати до лікарень, шкіл та дитячих садків.

Категория: ЖКХ, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: