Skip to content

Борис Філатов вручив грошові премії працівникам «Міськсвітла» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

svetМіський голова Дніпра Борис Філатов та його заступник Михайло Лисенко нагородили найкращих представників комунального підприємства «Міськсвітло», яке цьогоріч святкує 60-ту річницю від дня заснування.

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міськради.

7 жовтня грошові премії та подяки від міської влади отримали загалом 8 працівників підприємства. Керівник Дніпра Борис Філатов закликав колектив «Міськсвітла» завжди працювати на совість.

«Ми суттєво збільшили фінансування, збираємося закуповувати нову техніку. Результати вашої праці – це те, що передусім бачать люди. І саме в цій галузі необхідно досягти максимально ефективного результату у максимально стислі терміни», – заявив Борис Філатов.

svet2

Він додав, що на майбутнє заплановане зростання фінансування підприємства і створення нових робочих місць. Адже пріоритет влади – повага до людей праці. Зазначимо, що комунальне підприємство «Міськсвітло» було створене у 1954 році. Тоді воно називалося конторою «Дніпросвітло» і мало в підпорядкуванні 15 електромонтерів і 2 засоби спецтехніки. Нині у КП «Міськсвітло» працюють 114 фахівців, на балансі в нього 62,9 тис. світлоточок, а загальна протяжність електромереж становить понад 2,2 млн км. «Міськсвітло» забезпечує наявність зовнішнього освітлення майже на 2 тис. вулиць Дніпра.

svet3
Цьогоріч підприємство нарешті отримало можливість працювати з новою силою. Збільшене фінансування дозволило відновити зовнішнє освітлення на 89 вулицях. На ці ремонти люди чекали десятиліттями. У підприємстві наголошують: Дніпро поступово переходить на LED-світильники – вони споживають втричі менше електроенергії, мають довший термін служби і видають більше світла.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: