Skip to content

Борис Філатов назвав вагомі досягнення своєї команди

Юлия Мухина

Юлия Мухина

У Дніпрі до зимового періоду вже закупили необхідні посипальні суміші, підготували спецтехніку та мережу зливової каналізації.

Про це міський голова Борис Філатов заявив в ефірі програми «Васильївський острів» на 11 телеканалі.
Очільник Дніпра наголосив, що він має впевненість у власних силах і пообіцяв виконати всі намічені плани з облаштування міста, навіть попри намагання політичних опонентів завадити цьому.
Борис Філатов згадав, як минулого року, під час жорсткої політичної кризи в мерії, влада таки зуміла підготуватися до зими. _mg_7601

«Так, як прибирали сніг на дорогах минулої зими, його не прибирали 20 років. Торік не було жодної ситуації, пов’язаної з заторами. Зараз ми так само готові до холодів: починаючи від стану спецтехніки і закінчуючи закупівлею піщано-сольової суміші, прочисткою колодязів тощо. Ми повністю готові до зими», – запевнив  Борис Філатов.

Керівник міста розповів і про ситуацію з компанією ДТЕК, яка є основним постачальником енергоресурсів у Дніпрі.

«Мені вдалося домовитися з компанією та укласти меморандум, згідно з яким місто гаситиме борги, накопичені з 1994 року, не одночасно, а протягом кількох років – на відміну від моїх візаві, які хотіли заплатити все й одразу, відволікаючи кошти від будівництва метро», – зазначив Борис Філатов.

Він також наголосив, що нині ремонт доріг, вуличного освітлення і покрівель у місті відбувається чітко за графіком:

«Це така стратегія маленьких справ у кожному куточку міста. Вона дає позитивний результат. Мешканці міста бачать якісні зрушення».

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: