Skip to content

Кращі вчителі регіону отримали грошові премії до професійного свята

Юлия Мухина

Юлия Мухина

omvita4Мудрих, терплячих та закоханих у свою справу вчителів Дніпропетровщини привітали з професійним святом в ДніпроОДА. Кращі педагоги регіону отримали від Дніпропетровської облдержадміністрації грошові премії.

Про це повідомили в прес-службі ДніпроОДА.

Їхні учні перемагають на олімпіадах, складають зовнішнє незалежне тестування на відмінно та мають наукові доробки. 15 найкращих педагогів Дніпропетровщини отримали грошові премії від Дніпропетровської облдержадміністрації. Кожна премія – близько 7,6 тисяч гривень.

«Щиро дякую всім вчителям за невтомну працю, творчий пошук і щедрість душі. Учитель – професія, обрана серцем. Ви виховуєте майбутнє Дніпропетровщини та України», — наголосив очільник регіону Валентин Резніченко.

osvyta2

Вручив премії заступник голови ОДА Каміль Примаков.

«Хочу подякувати за професіоналізм і самовідданість у роботі. Перед педагогами стоїть серйозне завдання — щодня вони навчають наших дітей», — зазначив Каміль Примаков.

На урочистості в ОДА запросили 15 кращих педагогів. У кожного з них за плечима не один рік роботи з дітьми, колосальний педагогічний досвід, а найголовніше – вони мають іскру та діляться нею зі своїми учнями.

Людмила Осапчук майже 30 років викладає географію у павлоградській школі №9. День вчителя для неї сімейне свято – чоловік теж педагог. Вчителювати Людмила мріяла з дитинства. Сьогодні вдячна долі за здійснення мрії та найкращу у світі роботу.

«Я дуже вдячна долі, що стала вчителем, дуже люблю свою роботу, люблю своїх учнів», — розповідає Людмила Осапчук.

Пригадує вчитель і найкраще у житті привітання. Учні намалювали біля її дому зірочки, у кожній написали свої імена. Одну із зірок назвали «Путеводная звезда». Тепер щодня вчитель йде до школи крізь ці зірки.

«Це пам’ять. Зараз я кожного ранку крокую повз ці малюнки. Це мої учні. Вони великі зірочки», — з посмішкою пригадує Людмила Осапчук.

Привітати викладачів до ОДА прийшли майбутні педагоги – студенти педучилища. Серед них Наталія Никодимова. Вона тільки-но готується стати вчителем.

omvyta5

«Я дуже хочу бути педагогом, люблю працювати з дітьми. Це дуже складна й водночас важлива робота. Педагоги готують дітей до дорослого життя. Я дуже вдячна своїм викладачам за те, що вони постійно підтримують, направляють, ніколи не дорікають. Хочу побажати їм миру, терпіння і сил», — зазначила Наталія Никодимова.

Обласна премія кращим педагогам вручається щороку до Дня педагогічного працівника. Володарів нагороди визначає спеціальна комісія за поданням навчальних закладів регіону або управлінь освіти.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: