Skip to content

За збитки державі у 8 млн грн судитимуть директора підприємства

Юлия Мухина

Юлия Мухина

zbitkiiУ вересні 2016 року кримінальне провадження за фактом розтрати майна директором дочірнього підприємства, яке спеціалізується на будівництві та ремонті автомобільних доріг, скеровано до суду. Збитки, завдані державі, у сумі понад 8 мільйонів гривень відшкодовано.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції в дніпропетровській області.

Працівниками УЗЕ в Дніпропетровській області спільно зі слідчими слідчого відділу прокуратури області встановлено факт розтрати майна директором підприємства, що перебувало у віданні останнього.

В результаті злочинних дій високопосадовця, держава «втратила» товарно-матеріальних цінностей (будівельних матеріалів, призначених для ремонту дорожнього покриття та виготовлення асфальто-бетонного покриття автомобільних шляхів) на суму понад 8 мільйонів гривень.

У серпні 2016 року посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) Кримінального кодексу України.

Наразі матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлені до суду, на майно обвинуваченого накладено арешт.

Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: