Skip to content

У Дніпрі радник міністра МВС провів зустріч з представниками силових структур та громадськості

Юлия Мухина

Юлия Мухина

1-1Сьогодні, 22 вересня, в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області пройшла зустріч радника міністра внутрішніх справ України, голови Громадської ради МВС України Володимира Мартиненка з представниками громадськості Дніпропетровщини.

Перед її початком радник провів брифінг для журналістів, на якому розповів, що головним питанням й основною метою подібних зустрічей, які пройдуть у всіх областях України, є налагодження співпраці та взаємодії між силовими структурами області, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ України, і громадськістю. За результатами зустрічей у кожній області будуть створені робочі групи з активістів, які хочуть і можуть брати участь у державотворенні.

1«Не секрет, що законодавча база України не є досконалою, й потребує змін, — наголосив він. — Найпродуктивніше це робити саме за участі громадян».

Далі Володимир Мартиненко взяв участь у роботі круглого столу з співробітниками Національної поліції України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Державної міграційної служби України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, сервісного центру МВС України в Дніпропетровській області та представниками громадськості.

Склад робочих груп в областях буде затверджений орієнтовно протягом двох тижнів.

«Але це будуть відкриті списки, — сказав радник міністра. — Тобто долучитися до діяльності у їх складі може будь хто. Головне — серйозна мотивація».

Євгенія Рождественська

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: