Skip to content

Виростив на подвір’ї коноплі висотою 2,5 м на загальну суму близько 600 тис. грн (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

konoplya317 вересня слідчим відділом спільно зі співробітниками кримінальної поліції Криворізького ВП та співробітниками роти поліції особливого призначення, в рамках кримінального провадження та на підставі ухвали слідчого судді Центрально-Міського районного суду, було отримано дозвіл на проведений обшуку домоволодіння 38-річного місцевого жителя, раніше судимого за ч.2 ст. 307 Кримінального Кодексу України у 2008 році.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Під час прибуття поліцейських на місце проведення обшуку, власника домоволодіння вдома не виявилося. Відчувши прихід неочікуваних гостей, він городами втік в бік ставка, який прилягав до його домоволодіння.

konoplya

З метою затримання втікача були залученні кінологи із собаками. В ході планомірного прочісування прилеглої території оперативними співробітниками серед очерету його і знайшли співробітники поліції. Останній при затриманні опору чинити не став.

Під час проведення обшуку в літній кухні було виявлено та вилучено близько кілограма речовини рослинного походження, дрібно помелену, за зовнішніми ознаками схожу на наркотичний засіб «Канабіс». Також на городі домоволодіння було виявлено 61 кущ рослини, за зовнішніми ознаками схожа на наркотичну рослину роду конопель. Кожне дерево ретельно оброблялося та поливалось. Висота куща становить до 2,5 метрів.

klnoplya2

За попередньою оцінкою загальна сума вилученого за цінами чорного ринку складає
близько 600 тисяч гривень.

Вилучені речовини направлено на експертизу. За результатами проведення якої, буде прийнято рішення щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України. Запобіжний захід зловмисникові не обирався.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: