Skip to content

Поліцейськи запобігли двом крадіжкам

Юлия Мухина

Юлия Мухина

politsiyaОбидві події відбулися практично в один і той самий час — близько 03.00 години ночі, в Довгинцівському та Саксаганському районах міста Кривий Ріг. Від чергових пульту спостереження нарядам ГШР, які знаходились поблизу, надійшли повідомлення про спрацювання засобів тривожної сигналізації на охоронюваних об’єктах.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Поліцейські групи швидкого реагування, які несли службу у Саксаганському районі, прибули за викликом до лікувально-діагностичного центру через кілька хвилин. Охоронець центру повідомив поліціянтам про невідомий вантажний автомобіль з двома підозрілими чоловіками, що знаходився на задньому подвір’ї. При перевірці вказаної території, нарядом ГШР, було затримано двох осіб саме під час скоєння правопорушення. Предметом цікавості невдалих грабіжників стали пиломатеріали, які, на їхній погляд не мали хазяїна.

Злодіями виявились два непрацюючих місцевих мешканця 23 та 30 років.

Інша подія, що у Довгинцевському районі, відбулась на особливо-важливому охоронюваному об’єкті. І знов таки, по вже відомому сценарію, був затриманий невідомий чоловік під час спроби винести з території об’єкта будівельні матеріали. Зловмисник виявився також не працюючий 38-річний мешканець Кривого Рогу.

Подальше провадження по обом справам проводять відповідні районні відділи поліції.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: