Skip to content

На депутатів накладений штраф за виділення земельних ділянок своїм родичам

Юлия Мухина

Юлия Мухина

zemlya2Упродовж 2016 року місцевою прокуратурою Кам’янського викрито 7 посадових осіб у вчиненні адміністративних корупційних правопорушень, що виразилися у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунку.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Так, Криничанським районним судом Дніпропетровської області двох депутатів сільських рад Криничанського району визнано винними у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення за ч.1 ст. 172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).
Встановлено, що у березні 2016 року вказані депутати під час голосування за прийняття рішення Криничанською селищною радою про відведення двох земельних ділянок площею по 2 га для ведення сільського господарства, не повідомили про виникнення конфлікту інтересів, в результаті чого вказані земельні ділянки надано їх близьким особам (свекрусі та чоловікові). За вчинення адміністративного правопорушення депутатам сільських рад призначено покарання у вигляді 1700 гривень штрафу з кожного.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: