Skip to content

Зірвав золотий ланцюжок зі сторонньої жінки та прикрасив себе

Юлия Мухина

Юлия Мухина

zoloto9 вересня близько 18:30 години до Дніпровського відділення поліції Кам’янського звернулась 36-річна місцева мешканка, яка повідомила, що її пограбували.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Як з’ясувалося, в цей час жінка поверталася додому. Біля будинку №34 по проспекту Металургів до неї підбіг невідомий чоловік, який зірвав у неї з шиї золотий ланцюжок. Після цього зловмисник втік в арку будинку. Однак жінка встигла запам’ятати свого кривдника і детально описала прикмети поліцейським.

Через кілька хвилин по гарячи» слідах правоохоронці затримали чоловіка, який по прикметах був схожим на грабіжника, однак одягнутий в інший одяг. Жінка впізнала в ньому грабіжника.

Як потім встановили поліцейські, чоловік проживає поруч із місцем пограбування. Після злочину він пішов додому, перевдягнуся, прикрасивши себе щойно зірваним ланцюжком, та направився до ломбарду, аби закласти прикрасу. В цей час він і був затриманий працівниками поліції.

Зловмисником виявився 25-річний громадянин Вірменіі, що проживав у Кам’янському на лівому боці міста зі своєю дівчиною. Протягом місяця він промишляв тим, що зривав із ший жінок ланцюжки і здавав їх в ломбард.

За даним фактом відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Наразі чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: