Skip to content

Оксана Томчук: Податкова повинна бути не карателем, а захисником бізнесу

Юлия Мухина

Юлия Мухина

tomchukНовий очільник фіскальної служби Оксана Томчук в прямому ефірі 34-го телеканалу заявила, що найголовніша її мета – це вибудувати абсолютно прозорі правила роботи як головного податкового органу, так і правила роботи бізнесу:

«Я хочу бачити від бізнесу виконання обов’язків перед державою, а від держави – виконання обов’язків перед бізнесом», — сказала в.о. начальника ГУ ДФС України в Дніпропетровській області Оксана Томчук.

Оксана Томчук, яка була призначена на посаду лише місяць тому, вже провела перші зустрічі з представниками бізнесу:

«Ми говоримо про підвищення рівня заробітних плат, про їх легалізацію. Ми говоримо відверто про уникнення схем мінімізації податку на прибуток. Як не дивно, нас чують і реакція абсолютно адекватна. Перші бізнес-групи вже почали платити податки в рази більші, ніж за «папєрєдніков». Крок за кроком ми вибудуємо принципово інші підходи і стосунки», — підкреслила головний податківець області.

Крім того, Оксана Томчук заявила, що відкрита для спілкування:

«Якщо у вас є випадки, коли з вас вимагають податкові органі якісь побори, або є якісь неправомірні дії з боку податкової поліції, або інші ситуації, в яких ви не можете отримати відповідь, не можете отримати належний сервіс, будь ласка, можна мені писати на сторінку в Фейсбуці, можна мені дзвонити, тобто я відкрита до спілкування», — сказала в ефірі телеканалу Оксана Томчук.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: