Skip to content

60-річний чоловік встиг продати державний майновий комплекс за 2 млн грн (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

derzhМайновий комплекс, який є власністю держави став об’єктом зазіхань 60-річного місцевого мешканця. Привласнивши нерухомість, він одразу її продав. Шахраю повідомлено про підозру. Накладено арешт на його нерухоме майно.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

derzh2

Оперативники Управління захисту економіки у Дніпропетровській області викрили та задокументували злочинні дії зловмисника. Він шахрайським шляхом майно державної власності перетворив на приватну. Майновий комплекс, нерухомість якого розташовується на 4 гектарах.

Так, зловмисник, на підставі підробленого рішення районного суду Дніпра, зареєстрував за собою право власності на вищевказаний комплекс.

derzh3

Ставши «законним» власником майна, одразу продав нерухомість директору одного з товариств.

Вартість майна, згідно висновку судово-технічної експертизи склала понад 2 мільйони гривень.

У рамках кримінального провадження, відкритого слідчим відділом прокуратури за  ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, проведено санкціоновані обшуки у помешканнях учасників оборудки.

derzh4

Працівники УЗЕ та прокуратури вилучили документи на право власності на майновий комплекс, технічний паспорт та договір купівлі-продажу.

На даний час слідчі прокуратури повідомили організатору оборудки про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.

З метою повного відшкодування завданих збитків на нерухоме майно підозрюваного накладено арешт.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: