Skip to content

Марихуана, метамфетамін, ширка — наркотичне «асорті» Дніпропетровщини (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

assortiПрацівниками Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України під час відпрацювання території міста Кривого Рогу встановлено чоловіка, під час поверхневого огляду якого вилучено близько ста мілілітрів наркотичної речовини «опій ацетильований» або так званої «ширки».

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Під час обшуку вдома у ще одного мешканця міста, поліцейські вилучили сушені рослини коноплі, підготовлені для подрібнення та більше, ніж півкілограма готової до вживання «марихуани».

Інший городянин мав при собі психотропну речовину «метамфетамін», проте збути її у нього не вдалося, оскільки вона була вилучена правоохоронцями.

asorti2

Не пасе задніх у цьому антирейтингу й місто Кам’янське. Під час відпрацювання його території, поліцейськими задокументовано наркозбувача, який прийшов на звичне йому місце з метою реалізації 20-ти «кубів» тієї ж таки «ширки», але був затриманий.

Наразі вилучене в усіх випадках направлено на експертизу. Відкрито кримінальні провадження за низкою статей кримінального кодексу України, відповідно до яких правопорушникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до десяти років.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: