Skip to content

Золоті прикраси ваблять грабіжників

Юлия Мухина

Юлия Мухина

zolotoВночі працівники поліції охорони в Дніпропетровській області затримали «гарячим слідом» зловмисника, який зривав з жінок золоті прикраси.

8 вересня о 23:50 патрулюючи місто Дніпро екіпаж поліції охорони на перехресті вулиць Сєрова та Мечникова помітив, як чоловік збив з ніг дівчину і побіг у парк. Поліцейські охорони негайно попрямували до потерпілої, яка розповіла, що невідомий чоловік щойно зірвав з її шиї золотий ланцюжок.

Для затримання зловмисника на місце події викликали ще одну групу реагування поліції охорони. Завдяки професійним спільним діям була відпрацьована прилегла територія, в ході чого і затримали підозрюваного. Жертва грабіжника підтвердила, що саме цей чоловік є її кривдником. Підчас обшуку у громадянина було знайдено золотий ланцюжок дівчини.

26-річний місцевий мешканець був доставлений до Центрального відділу поліції, де з’ясувалось, що він вже був неодноразово засуджений за аналогічні злочини. Рецидивістові доведеться відповісти за свій вчинок перед законом і цього разу згідно ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: