Skip to content

Посадовці міськради на лаві підсудних за 18,3 млн грн збитків

Юлия Мухина

Юлия Мухина

прокуратураПрокуратурою Дніпропетровської області звершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт відносно директора департаменту на начальника відділу Дніпропетровської міської ради за зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст.364 КК України).

Про це повідомили в прес-центрі Прокуратури Дніпропетровської обасті.

Слідством встановлено, що вказані особи протягом декількох останніх років, зловживаючи службовим становищем, у змові з колишнім першим заступником міського голови, допустили порушення вимог законодавства в сфері пайової участі у розвитку інфраструктури міста Дніпра.

Так, останні до моменту введення об’єктів забудови в експлуатацію, умисно не організували та не проконтролювали здійснення організаційних заходів з оформлення пайової участі забудовників у створенні інженерно-транспортної інфраструктури міста, що призвело до ненадходження до міського бюджету пайових внесків на суму 18,3 млн грн.

Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: