Skip to content

Золота лихоманка — чоловік зривав з жінок коштовні прикраси

Юлия Мухина

Юлия Мухина

цепПрацівники кримінальної поліції Павлоградського відділу поліції встановили особу зловмисника, який зривав золоті прикраси з жінок. Ним виявився 34 – річний місцевий мешканець, який раніше вже відбував покарання.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Перший випадок стався 20 серпня поточного року. Заявниця, 47-річна місцева мешканка, близько 07:30 перебувала на території міської лікарні №1. Назустріч їй йшов невідомий чоловік: порівнявшись з жінкою, він відкрито шляхом ривка заволодів золотим ланцюжком потерпілої, після чого зник у невідомому напрямку.

Аналогічне повідомлення правоохоронці отримали 31 серпня від 24-річної мешканки Павлограда. Того дня близько 07:50 біля учбового закладу № 22 по вулиці Володарського невідомий чоловік зірвав з неї золотий ланцюжок та золотий хрестик.

Обидві заявниці надали правоохоронцям однакові прикмети злочинця.

В ході проведення слідчо-розшукових заходів працівниками карного розшуку було встановлено особу зловмисника. Ним виявився 34-річний житель Павлограда, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі. Награбоване зловмисник здав у ломбард.

Під час слідчих дій жінки впізнали свого кривдника.

Чоловікові доведеться відповідати перед законом згідно ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Наразі зловмисника затримано в рамках ст. 208 КПК України, триває досудове слідство, правоохоронцями перевіряється причетність затриманого до аналогічних злочинів, скоєних на території міста та району.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: