Skip to content

Телефонний терорист замінував кінотеатр

Юлия Мухина

Юлия Мухина

телjpgСпівробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали у місті Кам`янське Дніпропетровської області місцевого мешканця, який повідомив про мінування кінотеатру.

Про це повідомили в прес-центрі СБ України.

Повідомлення про закладену вибухівку чоловік зробив 27 серпня за телефонами «101» та «102». Правоохоронці оперативно евакуювали відвідувачів кінотеатру. 34-річний чоловік пояснив, що повідомлення зробив з хуліганських мотивів, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння і реальних намірів та можливостей здійснити теракт не мав.

Правоохоронці з’ясували, що упродовж 2013-2015 років зловмисник вже перебував у місцях позбавлення волі за статтею 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження проводяться невідкладні слідчі дії та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. За вчинення правопорушення повторно жартівнику загрожує позбавлення  волі на строк від чотирьох до восьми років.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: