Skip to content

В муніципальному таборі «Діти Дніпра» відпочили 3 тисячі маленьких дніпровців (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

дети-днепраpgЗавдяки Борису Філатову 3 тисячі маленьких містян відпочили в літньому муніципальному таборі «Діти Дніпра».

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міськради.

У муніципальному таборі «Діти Дніпра» завершилася остання цього літа десята зміна. Готуватися до школи поїхали 300 юних дніпрян. Враження від тижневого відпочинку не зіпсувала навіть прохолодна погода. Поспілкуватися з гостями табору приїхав начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики міськради Дніпра Руслан Буленок.

дети-днепра3jpg

«Чудова атмосфера, надзвичайні посмішки. Усі задоволені. Діти провели тут незабутній тиждень із оздоровчими та розважальними програмами. Наразі міська влада на чолі з мером Борисом Філатовим докладає всіх зусиль, щоб юні мешканці Дніпра могли якісно відпочивати та розвивати свої здібності. Цей табір став справжнім порятунком для батьків. Усі знають, що в нинішніх реаліях часто не вистачає грошей навіть на найнеобхідніше. А тут все безкоштовно», – зазначив Руслан Буленок.

ltnb-lytghf2pg

Десята зміна у таборі стала особливою. На відпочинок до «Дітей Дніпра» приїхали більш старші гості – підлітки віком від 13 до 15 років. Останню зміну цього літа завершили святковим концертом, в ході якого нагородили найкращих спортсменів і митців у різних загонах. На згадку про незабутній тиждень відпочивальники випустили в небо три сотні повітряних кульок – як символ мрій, що обов’язково здійсняться.

дети-днепра4

Тепер діти планують, як відпочиватимуть у таборі вже наступного року. «Тут дуже класно. Постійно влаштовували якісь рухомі ігри. Усі веселі – і діти, і організатори. Звичайно, що хочеться приїхати сюди ще», – розповіла володарка нагороди кращого гравця в волейбол, п’ятнадцятирічна відпочивальниця Настя.

Зазначимо, що муніципальний табір «Діти Дніпра» став продовженням дитячого проекту Бориса Філатова «Укропчик», який реалізовувався торік. Очільник Дніпра впевнений – в умовах війни та економічної кризи слід виховувати покоління майбутніх патріотів. Протягом літа табір «Діти Дніпра» працював на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку ім. Валентини Терешкової. Тижневі зміни тут були цікавими та змістовними. Малеча займалася в залі культури і творчості, а також на спортивних майданчиках, футбольному полі та в басейні. Крім того, дітей навчали основ спортивного орієнтування і елементів козацького побуту. З маленькими відпочивальниками працювали режисер проекту, хореограф-постановник, керівники гуртків, тренери та інструктори з плавання. Упродовж кожної зміни дітей розважали різноманітними квестами, конкурсами та концертами.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: