Skip to content

Шанхай у Дніпрі чекає реконструкція

Людмила Гейко

Людмила Гейко

У Дніпрі після демонтажу ринку на вулиці Боброва готуються прибрати незаконні торговельні майданчики і в інших районах міста. Наступними стануть кіоски на несанкціонованому ринку по улиці Інженерній.

Про це 29 серпня повідомив начальник управління реклами та торгівлі міськради Руслан Мороз.

– Боротьба з незаконними кіосками, несанкціонованими ринками набирає обертів. Наступний ринок у нас по вул. Інженерній. Проблема там у тому, що ринок перекриває рух як тротуаром, так і проїжджою частиною. Там сконцентрована неймовірна кількість кіосків в одному місці. Тому будемо їх проріджувати, – зазначив Руслан Мороз.

Як відомо, днями в Дніпрі демонтували незаконний ринок завдовжки у півкілометра, _MG_7293-1який містяни називали «Шанхай». З вулиці Боброва прибрали близько сотні наметів і торговельних павільйонів, які до цього роками працювали без жодних документів. Нині комунальники продовжують розбирати тут завали сміття. Після демонтажу за рядами колишніх кіосків «знайшлися» цілі будівлі. Пекарня та ще одне приміщення невідомого призначення більше десятиліття були заблоковані незаконними павільйонами.

Найближчим часом на вул. Борова відновлять тротуари та асфальтне покриття. Восени планують привести до ладу іншу частину ринку. Усі кіоски матимуть фасади єдиного зразка. Це зробить роботу продавців більш комфортною. Зручніше стане й самим покупцям та пішоходам, адже прохід по вулиці розширять.

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: