Skip to content

Тільки за добу знешкодили 24 боєприпаси часів минулих війн

Юлия Мухина

Юлия Мухина

опасноpgДо Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в Самарському районі міста Дніпра під час огляду території ПАТ «Інтерпайп Дніпропетровський Втормет» співробітником було виявлено застарілі предмети, ззовні схожі на боєприпаси.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС України.

Відділенням групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області знахідки були ідентифіковані як артилерійські снаряди часів минулих війн. Снарядів виявилось 7. Групою піротехніків боєприпаси були знешкоджені, місце події обстежили, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявили.

Також 6 боєприпасів знайшли по вулиці Зіни Білої в Новомосковську на відкритій території під час прогулянки. Відділенням групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС області при додатковому обстеженні всього було виявлено та знешкоджено 17 одиниць артилерійських снарядів часів минулих війн.

В Нікополі Дніпропетровської області по вулиці Запорізькій на відкритій території під час прогулянки невідомим чоловіком було виявлено предмети, ззовні також схожі на боєприпаси: артилерійський снаряд АС-76мм (3 одиниці) та граната Ф-1 (1одиниця). На 26 серпня була надана заявка до групи піротехнічних робіт на додаткове обстеження території та знешкодження боєприпасів.

Рятувальники вкотре нагадують про необхідність суворого дотримання правил безпеки при виявленні невідомих та вибухових предметів. У разі небезпеки телефонуйте за безкоштовним номером – «101».

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: