Skip to content

Любитель порнографії перевозив в авто зброю та боєприпаси (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

1 (1)На Дніпропетровщині поліцейські виявили керманича, який перевозив арсенал зброї та боєприпасів.

Про це повідомили в прес-центрі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області
Учора, 24 серпня, на стаціонарному посту «Солонянський», що розташований на автодорозі «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя», працівниками поліції взводу БДПС був зупинений автомобіль «Chery Amulet», під керуванням 37-річного мешканця столиці. Крім водія, в авто перебували два пасажири.

1 (2)
У ході перевірки документів, по автоматизованим базам даних, правоохоронці встановили, що керманич розшукується Ірпінським ВП ГУНП в Київській області, за скоєння злочинів, передбачених ст. 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

1 (3)Також, під час візуального огляду салону та багажного відсіку автівки правоохоронці виявили та вилучили гладкоствольну вогнепальну зброю IЖ-47 та 22 набої до неї, без відповідних документів, а також пневматичну гвинтівку, арбалет і саморобний ніж.
Тож правоохоронці, не гаючи часу, викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Для з’ясування всіх обставин чоловіків та автомобіль доставлено до Солонянського відділення поліції.

1 (4)
Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: