Skip to content

Жахливе ДТП — двоє загинули, троє в лікарні (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

1 (2)На Дніпропетровщині в автопригоді загинуло двоє громадян та четверо отримали травми. Дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками сталася 18 серпня, о 2 годині 35 хвилин, у Кривому Розі.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції
в Дніпропетровській області.
За попередніми даними, водій автомобіля «Daewoo Sens», рухаючись по вулиці Ватуніна, з боку вулиці Грибоєдова в напрямку вулиці XX Партз’їзду, не впорався з керуванням , виїхав на роздільний газон та перетнувши його скоїв зіткнення з автомобілем «МАЗ» з причепом.

1 (5)
Внаслідок автопригоди два пасажири «Daewoo Sens» отрималои несумісні з життям травми, ще три пасажири та водій цієї автівки отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до медичних закладів.
Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події.

1 (6)
Шановні водії! Поліцейські Дніпропетровщини вкотре закликають до неухильного дотримання ПДР під час руху автомобільним транспортом. Переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування на дорозі може призвести до трагічних наслідків.
Пам’ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе та своїх пасажирів, а і за інших учасників дорожнього руху. Щоб дорога до пункту призначення завжди була безпечною, будьте уважними та відповідальними, адже кожного з нас дома чекають близькі та рідні люди.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: