Skip to content

Безкоштовна психологічна допомога переселенцям

Юлия Мухина

Юлия Мухина

допомогаДолати наслідки важких життєвих ситуацій переселенцям допомагають у новому Центрі соціально-психологічної реабілітації. Він відкрився при благодійному фонді «Допомога Дніпра». Сприяли цьому Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ та Дніпропетровська ОДА. Психологічна реабілітація – безкоштовна.

Професійну психологічну підтримку тут надають як переселенцям, так і мешканцям регіону. Прийом ведуть кваліфіковані практичні психологи.

«Дніпропетровщина прихистила понад 100 тисяч переселенців. Вони тут уже більше двох років. Але це не означає, що люди повністю адаптувалися. Вони сумують за своїм минулим життям, не готові приймати іншу реальність, оскільки переїзд був вимушеним, а не свідомим. Тому ці люди потребують психологічної підтримки. Надаємо допомогу на групових заняттях і індивідуальних тренінгах», – розповідає психолог Центру соціально-психологічної реабілітації Світлана Розова.

Центр соціально-психологічної реабілітації находиться за адресою: Дніпро, пр. Д.Яворницького (колишній К.Маркса), 119а, (4 поверх), тел.: (066) 028-67-36.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: