Skip to content

У жовтні-листопаді буде черговий призов на строкову службу до лав ЗСУ

Юлия Мухина

Юлия Мухина

призывЧерговий осінній призов на строкову службу до Збройних сил України запланований на жовтень-листопад цього року. А до кінця року очікується залучити ще  25-30 тисяч контрактників. З них іноземців — не більше 100 чоловік.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління персоналу – заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Володимир Талалай.
Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління персоналу – заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Володимир Талалай

Про це під час брифінгу повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління персоналу – заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Володимир Талалай.

За його словами, на сьогодні проходить звільнення з військової служби мобілізованих у ході шостої хвилі мобілізації. Представник Генштабу повідомив, що мобілізація буде проведена протягом двох місяців з моменту оприлюднення відповідного указу Президента України.

Талалай також повідомив, що до кінця року до лав ЗСУ за контрактом планується прийняти 25-30 тисяч військових. Зараз середньомісячний темп прийому особового складу військовослужбовців становить близько 6 тисяч осіб.

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: