Skip to content

Невдале пограбування

Юлия Мухина

Юлия Мухина

postІнцидент стався в Металургійному районі міста. Місцеві мешканці почули звук розбитого скла та автомобільної сигналізації.

Про це повідомили в Прес-службі Криворізького МВ УПО в Дніпропетровській області.

Реакція перехожих була негайною – миттєво зроблений дзвінок на «102» і своєчасна реакція наряду ГБР Криворізького МВ УПО вирішили долю злодія-невдахи – він був затриманий протягом рекордно короткого часу.

Порушником закону виявився 45-річний місцевий житель, який, помітивши припаркований на узбіччі автомобіль «Mercedes Sprinter», вирішив поживитися залишеною без нагляду «здобиччю». Озброївшись каменем середніх розмірів, він, на очах у кількох свідків, розбив скло переднього пасажирського вікна, проник в салон автомобіля та скоїв крадіжку GPS-навігатора. Оскільки часу у злочинця було зовсім небагато, до магнітоли «руки не дійшли», а гаманець, за щасливим збігом обставин, господар авто взяв із собою.

Швидше за все, «відчайдуха» був впевнений, що залишиться безкарним, бо розраховував втекти з місця злочину до появи правоохоронців. Але поліціянти наряду ГБР Криворізького МВ УПО зруйнували плани грабіжника і, наздогнавши його через кілька кварталів, разом з награбованим, повернули на місце злочину, куди трохи пізніше під’їхала СОГ Дзержинського ВП КВП.

В цей момент підійшов господар автомобіля, якому тільки і залишалося що подякувати правоохоронцям за повернутий гаджет, а також приємно здивуватися професіоналізму і швидкості реагування наряду поліції охорони.

Затриманий був доставлений в Дзержинський ВП, де був змушений давати пояснення своєму вчинку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ч.1 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: