Skip to content

Дніпровські нацгвардійці на тактичних навчаннях

Юлия Мухина

Юлия Мухина

нацгвардия2Днями на території навчального центру Дніпровського полку з охорони громадського порядку відбулися взводні тактичні навчання з бойовою стрільбою особового складу 1 роти 1 патрульного батальйону Дніпровського полку з охорони громадського порядку Центрального ОТО.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України в Дніпропетровській області.

Упродовж проведення навчань підрозділи роти відточували свою майстерність під час ведення оборонних дій, підготовки та проведення наступу, а також відпрацювали вихід із бою та відхід у район зосередження. На сьогоднішній день це дуже важливо, адже військовослужбовці частини приймають участь у проведенні АТО на сході нашої держави. Допомогу у проведенні навчань надавали начальник групи бойової і спеціальної підготовки військової частини капітан Володимир Чернишов.

«Отриманий в ході навчань досвід та навики в управлінні підрозділами, необхідно збагачувати новими знаннями для командирів всіх ланок, поступово підвищувати інтенсивність занять з бойової підготовки”, — підбиваючи підсумки, зазначив командир роти старший лейтенант Віталій Постоленко.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: