Skip to content

Красуня з Дніпра має шанс стати «Міс Україна»!

Людмила Гейко

Людмила Гейко

25 найкрасивіших українок змагатимуться за звання «Міс Україна». Серед претенденток на корону є і жителька Дніпропетровщини – 18-річна Олександра Кучеренко.

2 вересня о 19.00 на сцені Міжнародного центру культури та мистецтв у Києві відбудеться фінал Національного конкурсу краси «Міс Україна-2016». За титул і корону боротимуться 25 найкрасивіших українок від 17 до 24 років. Дівчат відібрали з 15 тисяч претенденток. Вони пройшли багатоетапний кастинг та представляють різні регіони України.

Дніпропетровщину на конкурсі представить Олександра Кучеренко. Вона грає на фортепіано, з п’яти років займається танцями та мріє стати телеведучою. Дівчина закінчила школу із золотою медаллю, пройшла школу телеведучих та вступила до Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Її майбутній фах – диктор та ведучий телепередач. Олександра вродлива, розумна та кмітлива. Вільно володіє англійською, захоплюється верховою їздою і лижним спортом.Мисс Украина

Підтримати землячку можна на сайті конкурсу за посиланням: http://missukraine.ua/ru/contestants-2016/. Її номер 13.

Переможниця представлятиме Україну на найпрестижнішому міжнародному конкурсі краси «Міс світу», який пройде у грудні у Вашингтоні.

Крім титулу «Міс Україна», одна з дівчат має шанс стати володаркою не менш почесного звання – «Miss Ukraine International 2016». Ця красуня представить Україну на конкурсі «Miss International 2016», що проводиться під егідою UNICEF у жовтні в Японії. Дівчина, яка здобуде звання «Miss Ukraine Earth 2016», представить Україну на конкурсі «Miss Earth 2016», який проводиться під егідою ООН в жовтні на Філіппінах.

Загальний призовий фонд конкурсу «Міс Україна-2016» – 700 тисяч гривень.

Марта НИЛЬСЬКА

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: