Skip to content

Оксана Томчук: «Я приступила до виконання обов’язків начальника головного управління ДФС у Дніпропетровскій області

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав мер Дніпра Борис Філатов.

1448384310_filatoov«Наша зірочка, «железная леди Днепра», соратник по борьбе и просто хороший друг возглавила областную налоговую. Предпринимателям радоваться.

 

Жуликам — прятаться.

Мої вітання!!!»

Сама ж Оксана Томчук написала у себе на сторінці наступне:

Томчук

«Друзі, хочу повідомити новину — я зупинила адвокатську діяльність у зв’язку з поверненням на державну службу.

Я абсолютно чітко розумію, що жодні реформи в державі не пройдуть, доки на державній службі не буде людей, готових ламати старі схеми і не давати вибудовувати нові. Тому рішення було прийнято і реалізовано й відсьогодні я приступила до виконання обов’язків начальника головного управління ДФС у Дніпропетровскій області.

Це не випадкове рішення, оскільки зараз мої навички правозахисника мають спрацювати на користь тисяч підприємців, які тягнуть на собі державу, але все ще мають в особі ДФС геть зовсім не дружній орган. Ну і, відверто, вже давно пора вичистити незаконні бізнес-схеми, гроші з яких часто і густо стріляють в наших хлопців на Сході.

Але, це не означає, що я припиняю громадську діяльність. Я лишаюся депутатом обласної ради, співзасновником та Головою Ради правозахисної групи Січ.

Короче, буде «весело», але я дууууже сподіваюся, що все, що я задумала — вийде, і вже за незначний період часу я зможу похвалькувати результатами.

Ну і, звісно, все так же сподіваюсь на вашу підтримку. Бо якщо ми самі не побудуємо свою державу, за нас її не побудує ніхто.

Але я справді вірю, що ми зможемо.

І все буде Україна!»

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: