Skip to content

Майно, вартістю майже 2 мільйона гривень, повернуто державі

Юлия Мухина

Юлия Мухина

прокуратураПід час проведення ліквідаційної процедури майнових активів комунального підприємства-банкрута «Південне» ліквідатором незаконно включено до ліквідаційної маси та у подальшому реалізовано на відкритих торгах 13 нежитлових приміщень, призначених для торгівельних, побутових та інших потреб непромислового характеру, загальною площею понад 2 000 кв.м. та вартістю близько 2 млн грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури в Дніпропетровській області.

Ухвалою господарського суду Дніпропетровської області задоволено скаргу прокуратури області та визнано неправомірними дії ліквідатора щодо включення до ліквідаційної маси та подальшої реалізації на відкритих торгах 13 об’єктів нерухомого майна підприємства-банкрута.

Прокуратура області звернулась до суду зі скаргою на дії ліквідатора у зв’язку з тим, що вказане комунальне підприємство не мало права господарського відання спірним нерухомим майном, оскільки це право було передано Дніпропетровською міською радою іншому комунальному підприємству.

Наразі за втручання прокуратури результати біржових торгів та договори купівлі-продажу вказаних об’єктів визнано недійсними.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: