Skip to content

Зміцнення транспортної дисципліни в Нацгвардії

Юлия Мухина

Юлия Мухина

нацгвард

У Дніпрі розпочалися заняття з профілактики дорожньо-транспортних пригод на службовому і особистому транспорті.

Про це повідомила прес-служба Національної гвардії Укрвїни.

У військових частинах Центрального оперативно-територіального об’єднання розпочалися заняття з профілактики дорожньо-транспортних пригод на службовому і особистому транспорті та зміцнення транспортної дисципліни серед особового складу.

Перше заняття відбулося безпосередньо в управлінні для особового складу Центрального територіального управління. Для присутніх були продемонстровані документальні відеоролики, доведена відповідальність водіїв за порушення правил дорожнього руху та дії водія у разі скоєння ДТП.

«Процес дорожнього руху вимагає від його учасників виконувати покладені на них Правилами дорожнього руху обов’язки. Учасники дорожнього руху зобов’язані знати й неухильно виконувати вимоги цих правил, адже безпека на автошляхах залежить від дотримання кожним Правил дорожнього руху та взаємоповага один до одного», — розпочав заняття начальник служби безпеки дорожнього руху підполковник Сергій Грицай.

нацнвард2

Співробітники Національної поліції поінформували присутніх про основні причини та наслідки дорожньо-транспортних пригод на території Дніпровського регіону, про ефективні методи їх запобігання, а також наголосили на необхідності дотримуватися транспортної дисципліни, як на службовому транспорті, так і на особистому.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: