Skip to content

Поцупив пакет з продуктами та блоком цигарок

Юлия Мухина

Юлия Мухина

грабитУ Кам’янському поліцейський, у якого в той день був вихідний, допоміг затримати грабіжника. Зловмисник пограбував перехожого, поцупивши пакет з продуктами та блоком цигарок.

Про це повідомляє Головне управління нацполіції в Дніпропетровській області.

31 липня близько 13:30 екіпаж поліції Кам’янського здійснював патрулювання вулиць міста.

Раптово на перехресті вулиці Республіканська та проспекту Аношкіна перед їх службовим автомобілем швидко пробіг невідомий чоловік, який підозріло обертався назад. Пізніше правоохоронці побачили ще одного чоловіка, який біжав за першим.

Патрульні поліцейські наздогнали першого чоловіка, одразу ж до них підбіг і другий, який виявився поліцейським — працівником Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Олегом Шараном. Олег був вдягнений у цивільний одяг, бо у нього був вихідний день.

Підбігши до колег, він розповів, що став свідком пограбування. Кількома хвилинами раніше між вулицями Республіканської і Матросова проходив невідомий йому п’яний чоловік. Мабуть йому стало погане і він присів на тротуар відпочити. В цей час до нього підбіг зловмисник, вихопив пакет, в якому знаходилися продукти і блок цигарок, і кинувся навтьоки. Олег все побачив і погнався за грабіжником. В цей час і з’явилися патрульні.

Зловмисником виявився 24-річний місцевий житель, який вже раніше потрапляв в поле зору правоохоронців.

В даний час стосовно нього проводяться слідчі дії.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: