Skip to content

30 іноземних студентів прилетіли до Дніпра

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Президент локального комітету AIESEC Поліна Беркова, члени команди Feel Ukraine у Дніпрі Ліка Джанашія та Олексiй Байдацький повідомили, що всі іноземні готі міста — учасники Національного проекту „Відчуй Україну”.

Організатор  соціальної програми «Відчуй Україну» -міжнародна молодіжна організація AIESEC. Вона вирізняється тим, що жодним чином не залежить від політичних партій і рухів, не веде господарську діяльність. Мета і головне завдання проекту  -реклама нашої країни, її привабливість і потенціал для туристів та інвесторів. Звичайно ж, на першому місці стоїть й правдива інформація про те, що у нас відбувається з економічної і політичної точки зору, спілкування з людьми, обмін думками, ідеями.

— Після двохнедільного перебування у Києві 30 студентів з Мексики, Китаю,Турції, Египут, Тунісу, Марокко, Іспанії та інших країн, тиждень перебуватимуть у нас, так би мовити вивчатимуть Дніпро, — зазначила Ліка Джанашія. – Ми підготували для них цікаву програму. А дніпряни зможуть ближче познайомитися з ними завтра на цікавому заході біля Пасажу. Щиро запрошуємо 6 серпня о 16.30 на зустріч з іноземними гостями, які відверто розкажуть про себе, свої традиції і культуру. Буде весело і корисно.

Юлія Бабенко

china

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: