Skip to content

Міськрада Дніпра влаштувала для малечі річкову прогулянку (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

У рамках програми Бориса Філатова «Місто людей» для дітей організували прогулянку річкою Дніпро

80 хлопців та дівчат з центрів соціально-психологічної реабілітації, дитбудинків та сімей учасників АТО вирушили на річкову прогулянку завдяки програмі «Місто людей». Працівники корабля проявили ініціативу та запросили дітей на борт.

– Ми дуже любимо дітей і вирішили їх розважити. Тим паче, ми вже звикли до такої кількості маленьких пасажирів, тому точно впораємося, – каже адміністратор теплоходу Євген Барабан.

Діти катались понад годину. Маршрут – до Монастирського острова і назад. Директор одного з центрів розповіла, що діти у захваті від прогулянки, адже більшість на кораблі вперше.

– Такі ініціативи дуже важливі: ці діти майже нічого ще не бачили, тому більшість таких заходів – для них вперше, – каже директор центру соціально-психологічної реабілітації «Барвінок» Тетяна Карпова.

Кураторка проекту «Місто людей» Одарка Біла також зазначила, що до програми підключились транспортники – ТОВ «Автотранссервіс» та ТОВ «Дніпропетровське АТП 11227».

– Сьогодні з лівого і правого берега на набережну дітей звозили безкоштовно. Для цього виділили автобуси. Дуже приємно, що до програми залучається все більше людей, – розповіла кураторка.

Проект «Місто людей» стартував у травні цього року. За цей час вже багато підприємців долучилися до нього. Так, діти з центрів соціально-психологічної реабілітації та дитбудинків вже отримували солодкі подарунки, катались на атракціонах та величезній водяній гірці. Одарка Біла підкреслила, що є ще охочі підприємці-благодійники, які бажають взяти участь у проекті, тому на дітей попереду чекає безліч сюрпризів.

IMG_7512 IMG_7526 12345 IMG_7443

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: