Skip to content

Дві іномарки з сумнівними документами (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

автоСпівробітники взводу БДПС в області під час несення служби в Кам’янському виявили двох керманичів автомобілей «Opel» з підробленими документами.

Про це повідомили в Головному управлінні національної інспекції в Дніпропетровській області.

30 липня під час нагляду за дорожнім рухом на одній із вулиць міста увагу правоохоронців привернув автомобіль «Opel Omega». За кермом іномарки перебував 38-річний місцевий мешканець.

В ході перевірки документів на транспортний засіб та звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованим базам даних було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

fdnj2

Ще один факт правопорушення експлуатації транспортного засобу виявлено 31 липня по проспекту Аношкіна. За порушення ПДР правоохоронці зупинили «Opel Vectra» під керуванням 39-річного водія, який показав документи на авто, що викликають сумніви щодо справжності.

На місце подій були викликані слідчо-оперативні групи, які задокументували ці факти. Для подальшого з’ясування всіх обставин, керманичів та транспортні засоби доставлено до Заводського відділення поліції.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів).

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: