Skip to content

Поліцейський був тяжко поранений, коли переслідував озброєного зловмисника (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

пистолетКуля потрапила оперуповноваженому карного розшуку Жовтневого відділення поліції Дніпра у ліву частину грудей. Правоохоронцю була надана перша невідкладна допомога, наразі він очікує на дві операції в обласній лікарні ім. Мечникова.

Про це повідомили в Головному управлінні нацполіції в Дніпропетровській області.

пистолет1

Поранення дніпровський поліцейський отримав 28 липня близько 17:30 під час затримання зловмисника, підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Виявилось, що 16 липня чоловік поранив у груди з цього самого пістолета свого 27-річного сусіда.

Працівники Жовтневого відділення поліції отримали інформацію, що підозрюваний у злочині може знаходитися біля лікарні ім. Мечникова. Разом із напарником на службовому авто правоохоронець виїхав на затримання. Помітивши підозрюваного за кермом одного з автомобілів, вони підійшли до нього та представилися.

Несподівано водій почав стріляти по правоохоронцям. Пізніше слідчі встановили, що нападник користувався переробленим пневматичним револьвером типу Флобер з посиленою силою удару.

пистолет2

Одна з куль потрапила у поліцейського, що дало можливість озброєному злочинцю втекти. Проте завдяки введеному плану «Перехват» та оперативним діям колег постраждалого зловмисника вдалося затримати.

Правоохоронці вилучили зброю та направили на експертизу. Наразі 35-річний підозрюваний знаходиться у СІЗО. Він затриманий в порядку ст. 208 КПКУ. Найближчим часом йому буде обрана міра запобіжного заходу. Крім відповідальності за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), йому загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), що передбачає від 5 до 12 років позбавлення волі.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: