Skip to content

22 мільйони гривень на підтримку ОСББ та ЖБК виділили з міського бюджету Дніпра

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Сьогодні, на 12-й черговій сесії міської ради Дніпра, депутати проголосували за виділення з міського бюджету 22 мільйонів гривень на підтримку організацій співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК).

Пилипенко1Кошти надаватимуться на умовах співфінансування. Програму адмініструватиме Департамент житлового господарства міської ради, а також дві профільні комісії – житлова та з комунальної власності.

Свої заявки на матеріальну підтримку зазначених організацій мешканці Дніпра мають подавати виключно до департаменту житлового господарства, наголосила депутат міськради Анжеліка Пилипенко.

— Ніякі варіанти з політичними силами, людьми, які надають послуги з написання заяв і все можуть «вирішити» у цих списках, не пройдуть. Буде електронна система, в яку вноситимуться всі дані щодо заяв мешканців міста. У кого відсоток співфінансування буде більший, той буде попереду інших», — сказала вона.

Також Анжеліка Пилипенко прокоментувала ухвалення депутатами програми підтримки органів самоорганізації населення. У міському бюджеті на неї вже закладені кошти. За її словами, у кожному районі Дніпра планується створення відповідних центрів. Відтепер будинкові, вуличні, квартальні комітети отримуватимуть ще й методичну та організаційну підтримку, а матеріальна допомога надаватиметься на конкурсній основі.

Категория: Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: