Skip to content

Затримано членів банди, що за день заробляла більше, ніж звичайний українець за десять років (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

У Кам’янському працівники поліції провели обшуки у осіб, які причетні до незаконного обігу наркотиків, зброї та боєприпасів

В цілому, як повідомляють в ГУ Нацполіції в дніпропетровській області, виручка від незаконної діяльності даного угруповання за місяць дорівнює десятилітньому заробітку середньостатистичного українця.

21 липня в рамках кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та 310 КК України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) працівниками кримінальної поліції м. Кам’янського було проведено ряд обшуків у осіб, які причетні до незаконного обігу наркотиків, зброї та боєприпасів.

Подробиці повідомив заступник начальника відділу кримінальної поліції Кам’янського Віталій Шулевський.

— Поліцією було проведено 8 обшуків у 4-х осіб, які пов’язані між собою і є членами наркоугруповання. Всі вони місцеві жителі, раніше судимі. Вік зловмисників різний — від 35 по 60 років.

 

Обшуки були проведені в їх будинках, квартирах, гаражах і автомобілях. В результаті вилучено 3 одиниці вогнепальної зброї- 2 пістолети та револьвер, а також опій ацетильований. Все вилучене направлено для проведення експертизи.

Як повідомляють поліцейські, у сімейної пари, яка перебуває у громадянському шлюбі — 60-річної жінки та 59-річного чоловіка було вилучено наркотичні речовини. На протязі сорока років вони наркозалежні, ніде офіційно не працевлаштовані, дохід отримують від незаконного обігу наркотиків.

Крім того у 42-річного, непрацюючого громадянина при собі було виявлено близько 100 тисяч гривень, походження яких він пояснив правоохоронцям, як «субсидія». Даний чоловік — наркоман зі стажем. Його добова доза наркотичного засобу становить 20 мл опія ацетильованого, що за цінами «чорного» ринку близько 1600 грн. на день.

На даний час за даним фактом проводиться досудове розслідування.нарко2 нарко3 нарко1

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: