Skip to content

Полк «Дніпро-1» їде до Києва охороняти правопорядок

Юлия Мухина

Юлия Мухина

 

дніпроСьогодні, 26 липня, полк «Дніпро-1», за наказом ГУ НП у Дніпропетровській області, відправляється захищати громадський порядок у Києві під час заходів щодо Дня Хрещення Київської Русі. Повідомлення про це з’явилось на сторінці полку у Фейсбуці.

Ключова задача – підтримка громадського порядку та захист громадян, які приймають участь у заходах, присвячених Дню Хрещення Київської Русі та 1000-літтю давньоруського чернецтва на Святій Горі Афон. А тим часом хода, що організована УПЦ Московського патріархату, продовжує рух на Київ.

Зауважимо, що жоден з бійців полку не буде мати вогнепальну зброю — тільки засоби індивідуального захисту. Бійці добре розуміють, що виконують службові обов’язки з охорони порядку і будуть ігнорувати агресивні провокації для розшатування безпеки.

Головна місія «Дніпро-1» – це захист свого народу від терористичних провокацій, які можуть загрожувати життю людей, а особливо в час, коли ситуація на фронті гіршає з кожним днем.

Нагадаємо, що з липня 2014 року до вересня 2015 полк Дніпро-1 разом з підрозділами ЗСУ та іншими добровольчими батальйонами, героїчно утримували селище Піски, поряд з ДАПом та Донецьком. Полк зазнав там великих втрат, але у бійців до останнього була ідея, яку вони втілювали — держати українські позиції.
Саме такі вчинки і дії роблять з людей Героїв, які назавжди залишаться у пам’яті українського народу, в душах близьких, серцях побратимів і — на сторінках нової історії України, яку ми творимо зараз.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: