Skip to content

Страшна нічна ДТП один загиблий, четверо в лікарні

Людмила Гейко

Людмила Гейко

дтпДорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками сталася вчора, 24 липня, на 366 кілометрі автодороги «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя» Дніпропетровської області.

За попередніми даними, близько 30 хвилин на першу ночі автомобіль «ВАЗ-2108», під керуванням 36-річного мешканця села Українка Криничанського району, рухаючись автодорогою «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя», з невстановленої причини перетнув смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2101».

Внаслідок автопригоди 15-річна дівчина — пасажир автомобіля «ВАЗ-2101» від отриманих травм померла на місці пригоди. Водії та два пасажири автомобіля «ВАЗ-2101» отримали  тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до міської лікарні.
Шановні водії! Поліцейські Дніпропетровщини вкотре закликають до неухильного дотримання ПДР під час руху автомобільним транспортом. Переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування на дорозі може призвести до трагічних наслідків.

Пам’ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе та своїх пасажирів, а і за інших учасників дорожнього руху. Щоб дорога до пункту призначення завжди була безпечною, будьте уважними та відповідальними, адже кожного з нас дома чекають близькі та рідні люди.

Відділ управління превентивної діяльності
Головного управління Національної поліції
в Дніпропетровській області

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: