Skip to content

Під час сварки жінка зарізала чоловіка (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина


PM795image001У Кам’янському під час сварки жінка нанесла своєму співмешканцю удар ножем, який виявився для ньолго фатальним. Ніж — знаряддя злочину — було вилучено на місці. Жінка затримана і знаходиться під вартою. Про це повідомляє ГУ НП в Дніпропетровській області.

18 липня до чергової частини поліції Кам’янського від лікаря швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що в районі станції Тритузна знаходиться чоловік з ножовим пораненням.

Поліцейські, які виїхали на місце події, побачили сидячого на колоді чоловіка у крові. Поруч із чоловіком знаходилась жінка. Потерпілого відразу госпіталізували медики, а жінку правоохоронці запросили для бесіди до Заводського відділення поліції.

В розмові з поліцейськими жінка розповіла, що потерпілий чоловік — її співмешканець, з яким вони разом вже 7 років. Їй 46 років, йому — 37. Обидва раніше судимі, не мають постійного місця мешкання, ведуть бродячий спосіб життя. На життя заробляють тим, що збирають та здають вторинну сировину, основний заробіток витрачають на горілку.

PM612image002

За словами жінки, в цей день близько 19:00 години, вони також здали метал і як завжди купили горілку. Після цього розташувалися неподалік пункту прийому на колодах. Під час розпиття спиртних напоїв, між ними раптово виникла сварка, вони намагалися з’ясувати хто з них більше заробляє грошей. В ході сварки, за словами жінки, співмешканець розлютився і почав бігати у різні сторони, перечепився і впав на ножа, яким вона в цей час різала грушки. Пізніше жінка все ж таки зізналася, що вдарила чоловіка ножем сама. Він нібито дав їй ляпаса, вона розсердилася і вдарила його ножем у лівий бік. Після цього жінка побігла до лікарні швидкої допомоги і вже повернулася разом із лікарями, які і госпіталізували чоловіка. Потерпілого прооперували, але 19 липня близько 16:00 години він помер в реанімації.

Також поліцією було встановлено, що на місці злочину був ще третій — свідок. Знайомий цієї пари, який також здавав вторсировину, і іноді випивав разом із ними. Як розповів свідок, сварки між чоловіком та жінкою відбувалися постійно, ініціатором була саме жінка. В той день вона також затіяла суперечку, під час якої вдарила співмешканця ножем. Після того, як приїхала карета швидкої допомоги, свідок тихенько втік, бо не хотів зустрічатися із правоохоронцями так як був раніше судимий.

Підозрюваній загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: