Skip to content

Філатов чекає інспекцію з Євробачення і впевнений у перемозі Дніпра

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Дніпро вже починає готуватися до прийому делегації Європейської мовної спілки, яка оцінить готовність міста прийняти «Євробачення – 2017».

Делегація представників Європейської мовної спілки та оргкомітету пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» прибуде до Дніпра вже в понеділок, 25 липня, а 26-го огляне міську інфраструктуру.

Про це повідомив міський голова Борис Філатов 22 липня, після оголошення фіналістів відбору міст-претендентів на проведення конкурсу.

Нагадаємо, крім Дніпра до фіналу потрапили Одеса та Київ. За словами Бориса Філатова, першою думкою після оголошення результатів стало усвідомлення того, що треба починати працювати вже сьогодні. Голова Дніпра зазначив, що після спілкування з журналістами почне давати відповідні розпорядження телефоном для того, щоб гідно прийняти інспекторів. 

Міський голова також додав, що змагання за право Дніпра стати господарем пісенного конкурсу «Євробачення» стало одним з найпозитивніших у його житті й він був дуже радий бачити колег з різних міст України, які з’їхалися презентувати свої заявки під час відбору.

«Ми всі однодумці, і я сподіваюся, що ті, хто не потрапив до фіналу, на нас не ображаються», – наголосив мер.

Нагадаємо, місто, яке прийматиме «Євробачення – 2017», оголосять 27 липня.DSCN2352

 

Категория: Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: