Skip to content

Журналіст газети «Наше місто» стала співавтором книги про переселенців

Людмила Гейко

Людмила Гейко

13817040_1372330239462991_1109816597_nУ книзі під назвою «Знедолені? Нездоланні!», виданій Інститутом демократії ім. Пилипа Орлика за підтримки Internews Europe в рамках проекту Internews в Україні, опубліковані 15 успішних історій переселенців, які покинули окуповані території Донецької, Луганської областей та територію анексованого Криму і змогли знайти себе на новому місці.

Своїх героїв автори знайшли в різних куточках України — Києві, Полтаві, Черкасах, Сумах, Луцьку, Краматорську.

Співавторка книги, журналіст газети «Наше місто» Наталія Адамович розповіла про голову громадської організації «Сила майбутнього» Тетяну Гладкову, яка переїхала до Дніпра з Донецька.

У рідному місті Тетяна ніколи не займалася громадською діяльністю, просто працювала, виховувала сина, допомагала батькам. Можна було і надалі жити в Донбасі, але змиритися з тим, що відбувалося тоді там, їй не дало відчуття загостреної справедливості.

Тетяна з родиною переїхала до Дніпра, займалася волонтерською діяльністю. Згодом разом з однодумцями створила успішне громадське об’єднання, яке наразі займається вирішенням проблем переселенців. Девіз Тетяни — «Хто, якщо не я?», а основна риса характеру — невичерпний оптимізм та віра в Україну і українців.

24 липня о 16-й годині відбудеться презентація соціальних роликів про переселенців від ГО «Сила майбутнього» та книги «Знедолені? Нездоланні!» Запрошуємо всіх бажаючих за адресою: вул. Шевченка, 59. 

До речі, у планах авторів книги — видання ще одного тому під такою ж назвою, бо людей, які змогли стати успішними на новому місці, серед переселенців дуже багато.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: