Skip to content

Контракт з Туреччиною підпишуть 28 липня

Людмила Гейко

Людмила Гейко

метроДнями «НМ» вже писало про те, що турецька сторона узгодила контракт з Дніпропетровською міськрадою на продовження будівництва метро.

«Турецькі колеги привезли узгоджений контракт на будівництво метро», – написав Борис Філатов. Міський голова також опублікував фотографію, на якій він тримає в руках товсту папку з контрактом. «Ця величезна книга не «Великий енциклопедичний словник», а наш контракт», – пояснив очільник міста.

Офіційно документи підпишуть 28 липня, повідомляє прес-служба міської ради Дніпра.

За право будувати метро в Дніпрі змагалися чотири компанії – з Італії, України, Китаю та Туреччини. Найменшу вартість контракту запропонувала Туреччина. 20 липня спливає термін, коли за правилами Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку Туреччина мала передати узгоджені документи Дніпру.

Компанія Limak протягом 90 днів мала отримати ліцензію згідно з українським законодавством, відкрити на вимогу мерії Дніпра офіс у місті, зареєструвати своє представництво, стати на податковий облік, підписати контракт. Крім того, турецька сторона мала надати гарантію виконання робіт – передати пакет документів, що й було зроблено.

Щоб звірити документи, потрібно кілька днів.

Тіна Вольська

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: