Skip to content

Борис Філатов: Дніпро повинен мати власний легкоатлетичний стадіон

Юлия Мухина

Юлия Мухина

5979У Дніпрі може з’явитися комунальний легкоатлетичний стадіон європейського рівня. Про це повідомив очільник міста Борис Філатов 19 липня під час прес-конференції, присвяченій проведенню «Dnipro Eco Marathon».
Як відомо, в Дніпрі набирає обертів біговий рух, дедалі більше мешканців міста роблять вибір на користь здорового способу життя та спортивних тренувань. Місцеві стадіони потребують реконструкції. Але через те, що вони не є власністю міста, кошти на їхній ремонт з бюджету виділити не можуть.

«Простіше спроектувати та збудувати комунальний легкоатлетичний стадіон для всіх мешканців міста й поставити крапку в цьому питанні. І не слухати про «тут недофінансування, тут не виходить, а тут у нас інші плани». Я думаю, що це коло ми рано чи пізно розірвемо», – заявив Борис Філатов.

Міський голова додав, що питання створення в Дніпрі сучасного спортивного майданчика він тримає під особистим контролем.
Ця ідея може отримати розвиток після зустрічі міського голови з першим заступником міністра молоді та спорту України Ігорем Гоцулом. Очікується, що зустріч відбудеться наприкінці липня.

«У нас є конкретні плани. Якщо депутатський корпус підтримає, можливо, наступного року почнемо проектування власного легкоатлетичного стадіону. Це буде стадіон справді європейського рівня», – зазначив очільник Дніпра.

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: