Skip to content

В Дніпропетровській області припинено роботу незаконного пункту прийому металобрухту (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

брухт1jpgПравоохоронці майже місяць документували протизаконну діяльність підприємця, який організував прийом металобрухту без відповідних документів.

Про це повідомляє сайт Національної поліції Дніпропетровської області.

брухт

Працівники поліції отримали інформацію, що по вул. Дніпровській у м. Павлограді незаконно працює металоприймальний пункт. За фактом організації незаконного пункту прийому брухту кольорових і чорних металів відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 213 Кримінального кодексу України «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом».

брухт2

15 липня в рамках розслідування кримінального провадження отримано ухвалу Павлоградського міжрайонного суду на проведення обшуку за адресою м. Павлоград вул. Дніпровська.

Серед вилученого металу працівниками поліції виявлено та вилучено чимало цікавих речей – кріплення підкладок, що використовуються на залізниці, метри телефонного кабелю, який, не виключено, може належати підприємству «Укртелеком» і був нещодавно викрадений з ліній зв’язку, документи та інші речі, що прямо вказують на роботу металоприймального пункту.

брухт3

На даний час проводяться слідчі дії.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: