Skip to content

В поліклініках Дніпра живильною водою пригощають

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Про це повідомила головний лікар міського центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 Ольга Ральченко.

DSCF3803

— Спекотні дні негативно позначаються на здоров’ї людей, тому в такий час треба бути особливо уважними до себе, — говорить Ольга Павлівна. – Турбуються про своїх пацієнтів і лікарі. У Дніпрі наразі 12 центрів первинної медико-санітарної допомоги та 72 амбулаторії, куди жителі мікрорайонів щоденно звертаються за консультацією та допомогою. Аби вони почувалися комфортно та могли в будь-яку хвилину втамувати спрагу, біля реєстратури, прямо в вестибюлях стоїть для них бутильвана водичка.

Напитись її може безплатно кожний відвідувач поліклініки. Звичайно ж, не відмовлять у склянці води й тим, хто просто йшов мимо медичного закладу і відчув, що на сонці йому стало гірше. В такій ситуації кожен ковток прохолодної води по-справжньому живильний…

— Звертаємося до жителів нашого міста з проханням поберегтися у спекотні дні, не виходити на сонце вдень без нагальної потреби, — наголошує  Ольга Ральченко. – А коли відчули погіршення стану здоров’я не зволікайте з візитом до лікаря. В центрах первинної медико-санітарної допомоги Дніпра наші фахівці вам і допомогу нададуть, і смачною прохолодною водичкою пригостять.

Юлія Бабенко

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: