Skip to content

Купа зброї дома у волонтера (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Близько 3000 набоїв різного калібру, тротилову шашку вагою 75 гр., одну гранату «Ф–1», чотири запали до гранат «УЗРГМ», більше 1 кг. артилерійського пороху, 2 травматичні пістолети із явними внесеннями змін до конструкції, 1 магазин до автомату «Калашникова», 1 димову шашку «Білий дим» зберігав чоловік  на території домоволодіння .

Свій скарб він розділив на частини та переховував у житловому будинку і «времянці».

Правопорушником виявився чоловік 1975 р. н., який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронних органів. Як з’ясували поліцейські, чоловік займався волонтерською діяльністю і періодично відвідував зону проведення АТО. Декілька разів поліцейські зупиняли його на блок-постах. Тоді при собі він мав зброю та боєприпаси , які тут же добровільно здавав.

Працівниками У(КР)КП та СУ ГУНП спільно з працівниками СБУ, у рамках кримінального провадження, передбаченого ч.1 ст.263 КК України, і був проведений даний санкціонований обшук.

Вилучені речові докази направлені до Дніпропетровського відділу НДЕКЦ МВС України для проведення відповідних досліджень, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській обл. оружиеоружие1оружие2

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: