Skip to content

Викинув через вікно жінку та 3-річну дитину

Юлия Мухина

Юлия Мухина

решетка1Жовтоводською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно 27-річного громадянина, який підозрюється у вчиненні закінченого замаху на вбивство співмешканки та її 3-річної дитини (ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури в Дніпропетровській області.

Встановлено, що наприкінці червня мешканець м. Жовті Води близько опівночі знаходився в квартирі разом зі своєю співмешканкою та її малолітньою донькою. Під час раптово виниклої сварки чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, викинув жінку та дитину з вікна другого поверху.

Злочинний умисел, направлений на вбивство, зловмиснику реалізувати не вдалося, адже тілесні ушкодження при падінні виявилися для потерпілих не смертельними. Закривши собою дівчинку, жінка отримала травми у вигляді закритого перелому та саден на тілі.

Наразі чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: